REGULAMENT OBLIGATORIU DE CONDUITA IN INCINTA ELYSSIUM WELLNESS

ATENTIE!!!
Nerespectarea prezentului regulament ATRAGE ANULAREA IMEDIATA a abonamentului si a dreptului de antrenament in cadrul ELYSSIUM GYM fapt care v-a fost adus la cunostiinta si pentru care v-ati dat acordul in scris.

OBLIGATIILE CLIENTULUI:
Clientul este obligat sa foloseasca prosopul din dotare. Cei caRe nu au prosop il pot inchiria de la receptie.
In sala se intra numai cu incaltaminte de interior si cu haine curate, adegvate pentru sport, care nu miros a transpiratie. Igiena personala este cartea de vizita a fiecaruia!
Ganterele si greutatile se aseaza la locul lor dupa utilizare.
Se va pastra ordinea si curatenia in sala, in zona de vestiare si alte spatii commune.
Recomandam tuturor clientilor sa sustina un examen medical inaintea frecventarii salii de fitness ELYSSIUM deoarece sunteti responsabil pentru sanatatea Dvs.

ESTE STRICT INTERZIS:
Producerea de zgomot excesiv in timpl antrenamentului, tipatul, limbajul licentious.
Intrarea in sala sub influenta bauturilor alcolice sau a  substanelor interzise.
Deranjarea altor client din sala prin orice metoda.
Utilizarea neadecvata a echipamentelor sportive.

NE REZERVAM DRETUL DE A SELECTA CLIENTII!!

REGULAMENT  2- Aceste restrictii au fost impuse ca masura de prevenire a infectarii cu virusul COVID -19 si vor fi in vigoare pana la incetarea starii de alerta.

La intrarea in sala se curata OBLIGATORIU talpile incaltamintei pe covorul dezinfectant.
Se foloseste OBLIGATORIU solutiile dezinfectanta pentru maini pusa la dispozitie la receptive.
Se accepta FARA EXCEPTIE masurarea temperaturii. Persoanelor cu o temperatura mai mare de 37.3 grade nu li se va permite accesul in sala si nici persoanelor care prezinta simptome gripale evidente.Se va semna declaratia pe proprie raspundere si va lasa numarul de telefon conform regulilor in vigoare.

Clientul va veni cu prosop, adidasi de schimb, manusi si masca (aceasta din urma va fi folosita in spatiile comune- receptie , vestiare). ESTE INTERZIS ACCESUL IN INCINTA ELYSSIUM WELLNESS fara aceste echipamente!

Stationarea in receptie nu este permisa si trebuie mentinuta distanta obligatorie de 2m intre persoane.

Prezenta in incinta salii este limitata la MAXIM 90 de minute pentru a evita aglomerarea, iar timpul petrecut la vestiar va fi cat mai scurt, fiind permis un numar limitat de persoane in acelasi timp, (7metrii/ persoana in sala de fitness si 4 metri/ persoana in vestiar).

Folosirea dusurilor este momentan INTERZISA!

Momentan nu se pot inchiria prosoape de la receptie deci este absolut necesar aducerea unui prosop personal.

Fiecare client este obligat sa dezinfecteze aparatul inainte si dupa terminarea antrenamentului la oricare dintre posturile de lucru folosite. Este interzisa folosirea in acelasi timp a doua aparate apropiate.

La receptive nu se vor mai prepara suplimente, acestea pot fi achizitionate si preparate individual doar in recipient personal.

NERESPECTAREA PREZENTULUI REGULAMENT DUCE LA INTERZICEREA ACESULUI IN SALA, ANULAREA ABONAMENTULUI SI PIERDEREA DREPTLUI DE A RECUPERA CONTRAVALOAREA ACESTUIA!